voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

Telefonisch 077-3905772 of Whatsapp 06-33515888
E-mail autoschademaasbree@gmail.com

Herstellingen

Velgen

Schade aan uw velgen opgelopen? Velgen zijn toch een belangrijk deel van de ‘finishing touch’ voor een auto. Helaas loopt u altijd het risico dat een velg beschadigd. Stoepranden, kuilen in de weg of obstakels op de weg kunnen uw velg beschadigen, indeuken of verbuigen.

Bij Autoschade maasbree kunt u uw velgen ook laten repareren. 95% van de beschadigde velgen is te repareren met een zeer goed resultaat!

Laat uw velgen repareren, neem contact op met Autoschade maasbree

Velg Stoeprandschade

De meest voorkomende schade aan velgen is stoeprandschade. Bijna alle soorten stoeprandschade zijn door de specialisten van Autoschade maasbree te herstellen. In de meeste gevallen bestaat stoeprandschade uit schade aan de randen van de velg. Dit is snel en vakkundig te herstellen. Na herstel van de stoeprandschade aan uw velg wordt de velg in dezelfde kleur lak bijgespoten zodat er geen of nauwelijks kleurverschil waarneembaar is.

Velgen Richten

In veel gevallen is er sprake van een verbogen velg of een kromming die door deuken is ontstaan.Bij autoschade maasbree kunt u helaas niet repareren.

Alle autoschaden

Heeft u, in welke vorm dan ook, te maken met autoschade, dan bent u hier aan het juiste adres. Autoschade Maasbree is door up-to-date vakkennis, enthousiasme en ongeremde passie te combineren met de meest innovatieve reparatietechnieken en zijn wij in staat elke schade, van cosmetisch tot complex en merkgerelateerd, efficiënt en veilig te repareren.

Lakschade

Voor kleine beschadigingen of grote oppervlakten lakschade kunt u bij ons uw auto laten spuiten.

Voor lichte autoschade

Spotrepair

In sommige gevallen kan spotrepair worden toegepast om een schaafplek te verwijderen. Het auto-onderdeel hoeft dan niet volledig gespoten te worden. Onze experts kunnen de schadeplek herstellen en overspuiten zonder kleurverschil. Kleine schades aan bumpers en portieren komen hiervoor het meest in aanmerking.

Voor zware autoschade

Uitdeuken met spuiten

Constateren onze schade-experts dat uw autolak zwaar beschadigd is en de plek te groot is voor gedeeltelijk herstel, dan worden er meerdere stappen ondernomen. Niet alleen gaan wij de deuk uitdeuken, er moet ook een nieuwe laklaag worden aangebracht. De Autoschade maasbre zijn uitgerust met geavanceerde spuitcabines en kunnen uw volledige auto of een deel van een nieuwe laklaag voorzien. Autolak bestaat uit meerdere lagen. Nieuwe laklaag voor uw auto

Onze ervaren schademonteurs halen eerst de deuken uit het auto-onderdeel. Er wordt vooraf beoordeeld of het onderdeel nog gebruikt kan worden, anders wordt het onderdeel nieuw besteld. Uiteraard wordt de prijs eerst met u besproken. Onze schadevestigingen zijn uitgerust met spuitcabines zodat uw auto van een nieuwe laklaag voorzien kan worden. Afhankelijk van uw schade kunnen wij ook een deel van de auto spuiten. Dit is efficiënter, goedkoper en wij zorgen dat u geen kleurverschil ziet.

Copyright Autoschade Maasbree