voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

Telefonisch 077-3905772 of Whatsapp 06-33515888
E-mail autoschademaasbree@gmail.com

Polieren

Kleine krasjes

Voor elk soort kras hebben we een gepaste behandelmethode. 

Ondiepe krassen behandelen we door de lak van uw auto te polijsten. U kiest daarbij zelf of u een onderdeel (bijvoorbeeld het portier) of juist de hele auto wilt aanpakken. Polijsten is mogelijk bij schades in de bovenste laklaag.

Diepere krassen verwijderen we door de schade te plamuren, schuren, gronden en te lakken. Bij kleine schades (het te behandelen gebied van maximaal een a4-tje) aan de flanken van de auto, kan dat met spotrepair. De hersteller lakt daarbij niet een heel onderdeel, maar concentreert zich op een klein gebied. Dat scheelt u autoloze uren en natuurlijk in de portemonnee. U auto is immers klaar terwijl u wacht, hierdoor heeft u geen vervangend vervoer nodig.

Bumber schade

Schade aan uw bumper kan zomaar ontstaan. Steenslag, een paaltje of de trekhaak van een andere auto kunnen zomaar zorgen voor krassen of zelfs een scheur in de bumper. Autoschade maasbree zorgt ervoor dat uw bumper snel weer als nieuw is. Met de unieke reparatiemethode voor kleine autoschade kan Autoschade maasbree zowel kunststof als metalen ondergronden repareren.  Ook herstellen we kleine scheuren in kunststof of een rafeling van het kunststofoppervlak.

Koplampen

Tegenwoordig hebben bijna alle auto’s koplampen welke van kunstof gemaakt zijn.Dit kunstof wordt door zonlicht en andere weersinvloeden aangetast.Het glas van de koplamp verkleurt en wordt mat, waardoor de lichtopbrengst minder wordt. Als dit te erg is wordt de auto hier zelfs op afgekeurd bij de Apk. Dit kunt u verhelpen door dure nieuwe koplamp units te monteren, maar u kunt er ook voor kiezen om de koplampen bij ons te laten polijsten. Dit geeft bijna hetzelfde resultaat voor een fractie van de kosten. Wij kunnen dit verzorgen.

Copyright Autoschade Maasbree